Badge Company verzorgt merchandising Eurovisie Songfestival - PromZ Vak

Badge Company verzorgt merchandising Eurovisie Songfestival

De European Broadcasting Union (EBU) heeft het Nederlandse The Badge Company aangewezen als de officiële merchandisingpartner van het Eurovisie Songfestival. Badge is verantwoordelijk voor de winkelverkoop, de verkoopactiviteiten tijdens het evenement en de e-commerce shop op www.eurovision.tv.

De finale van het songfestival wordt wereldwijd uitgezonden op 15 mei en zal naar verwachting ruim 100 miljoen kijkers trekken. Roland Heerkens van The Badge Company: “Het ontwikkelen van dit unieke merchandisingprogramma is een fantastische uitdaging voor The Badge Company. Dit geldt met name voor de winkel op eurovision.tv, die een belangrijk instrument wordt binnen ons marketing- en distributiebeleid.”

Svante Stockselius, bij de EBU executive supervisor van het songfestival stelt dat er veel vraag is naar artikelen met het logo van het Eurovisie Songfestival. “We hebben voor Badge gekozen, omdat dit bedrijf veel ervaring heeft met het ontwikkelen van merchandisingstrategieën voor grote evenementen en bekende namen.”