Awards voor PF Concept en Interimage - PromZ Vak

Awards voor PF Concept en Interimage

Op de eerste avond van de Leveranciersdagen werden de Supplier of the Year en de Leverancier van het Jaar bekend gemaakt. De awards werden toegekend tijdens de Night of the PromZ, het vakfeest na afloop van de eerste beursdag.

PF Concept werd uitgeroepen tot Supplier of the Year 2014. Nominaties waren er voor Buttonboss Group en Xindao. Leverancier van het Jaar 2014 werd Interimage. In die categorie waren er twee eervolle vermeldingen, en die werden toegekend aan Robitex en BeGlobal Promotions.

De Leveranciersdagen 2014 werden bezocht door 839 vakgenoten, en trok daarmee nog iets meer bezoekers dan in 2013. Het vakevenement telde ruim 120 standhouders. De Night of the PromZ (wining, dining & entertainment) was met de aanwezigheid van 347 suppliers en distributors tot de laatste stoel bezet! In 2015 zal er weer een Night of the PromZ, het vakfeest voor iedereen die in de branche werkzaam is, zijn tijdens de Leveranciersdagen. De Leveranciersdagen 2015 vinden plaats op woensdag 2 en donderdag 3 september.

Lees meer in PromZ Vak nr 3 over de awards en de presentatie die Wim van der Mark (Dialoogtrainers.nl) tijdens de Leveranciersdagen verzorgde onder de titel ‘De 7 essentiële stappen in het moderne verkoopproces’. Deze presentatie is ook te vinden op de site van PromZ Vak.