Awards voor duurzaamheid van PSI - PromZ Vak

Awards voor duurzaamheid van PSI

Zoals al eerder aangekondigd gaat de PSI ‘sustainability awards’ in de promotionele productindustrie uitreiken. Er zijn acht categorieën. De uitreiking vindt plaats in de herfst van dit jaar tijdens een gala event.

De PSI heeft dit initiatief genomen om te onderstrepen en te tonen dat duurzaamheid een belangrijk onderwerp is in de promotionele productenbranche. De awards zijn bedoeld voor bedrijven, initiatieven, producten en campagnes rond drie pijlers van CSR en duurzaamheid: economie, milieu en social impact.

Categorieën
De acht categorieën zijn: Economic Excellence, Ecological Excellence, Social Excellence, Ecological Initiative of the Year, Social Initiative of the Year, Product, Campaign and Sustainable Company of the Year 2015.

Een jury hanteert een puntensysteem dat rekening houdt met de categorie en het soort bedrijf achter de inzending. PSI-leden kunnen inschrijven voor de award voor een fee tussen de 190 en 230 euro, niet PSI-leden kunnen ook meedingen, maar dan voor een fee tussen de 380 en 460 euro. Inschrijven en meer informatie: www.psi-awards.de