Awards voor de beste promotionele producten 2016 - PromZ Vak

Awards voor de beste promotionele producten 2016

Elf promotionele producten zijn op de beurs PromZ Event uitgeroepen tot de beste van 2016. De zogeheten PromZ Promotional Product Awards 2016 worden elk jaar toegekend door een vakjury en een publieksjury in 5 categorieën.

De publieksjury zijn de bezoekers van PromZ Event, die tijdens hun beursbezoek hun stem kunnen uitbrengen op de premiums en relatiegeschenken die in de GadgetZone worden tentoongesteld. De vakjury beoordeelt de producten aan de hand van een aantal criteria als originaliteit, toepassingsmogelijkheden, inzetbaarheid, de kosten van het product en de mogelijkheden voor bedrukking of personalisering.

Vakjury

De vakjury gaf de awards aan Benito voor de 4-in-1 magic pen (categorie kantoorartikelen), InterSweets voor het Helder Snoepje (categorie beursartikelen/give away’s), Gidion voor de Sprayzz (categorie sport/outdoor), Interimage voor de Bikezac (categorie huishoudelijke artikelen), en twee awards in de categorie ‘overige artikelen’: aan PS Not Another Agency voor het product Stickt en aan Legendary Your Life voor de Led Pulse Motion Activated Bracelet.

Publieksjury

De publieksjury onderscheidde BeGlobal Promotions voor de Music Bottle Speaker (categorie kantoorartikelen), Art Poetry & Design voor The Pocket (categorie beursartikelen/give away’s), Promocompany voor de Ulla smart hydration reminder (categorie sport/outdoor), Tubes voor Tea in Tubes (categorie huishoudelijke artikelen) en Trobla met de gelijknamige houten versterker (categorie overige artikelen).