Awards voor distributeurs in België - PromZ Vak
Awards voor distributeurs in België

Awards voor distributeurs in België

Voor de vierde editie van de Product Media Advisor of the Year 2018 in België zijn in twee categorieën acht distributeurs/adviseurs door de vakjury genomineerd. De eindklanten kunnen op een speciale stemwebsite hun stem uitbrengen.

Voor de vierde editie van de Product Media Award zijn er net als de vorige keer twee categorieën: de ‘gevestigde waarden’ en de ‘challengers’ De genomineerden in de categorie ‘gevestigde waarden’ zijn: Gemaco, Magnus Business Gifts, MCS Kick & Rush, Sky-O, Smidt-imex, Pasco Gifts, Pronel en Van Bavel Enjoy Giving. In de categorie ‘challengers’ zijn genomineerd: C-Bright, I-Defix, Keiretsu Belgium, LX Concept, Maâ Oui!, Maximum Image, MLD Concept, SquareNuts.

Stemmen

De stem van de eindklanten telt voor 20%. Naast de vakjury en de eindklanten geven ook de leveranciers hun oordeel. Hun stem telt voor 30%. De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking vindt plaats woensdag 9 januari 2019 plaats tijdens de PSI-beurs in Düsseldorf.
De PromZ-borrel voor relaties is op dinsdag 8 januari, als altijd in het bruine café van PromZ, in het PromZ Paviljoen in hal 11 van het beursgebouw.
De Product Media Advisor of the Year Award is een initiatief van vakblad promz.be en wordt ondersteund door de Belgian Association of Promotional Products – BAPP.