Araco en Xindao Suppliers of the Year 2017 - PromZ Vak

Araco en Xindao Suppliers of the Year 2017

Veertien jaar geleden nam PromZ het initiatief voor deze vakprijzen, die jaarlijks worden uitgereikt. De prijzen worden ondersteund door branchevereniging PPP.

Nominaties

Een vakjury heeft een lijst met genomineerden samengesteld, waarna distributeurs hun stem konden uitbrengen op de genomineerde bedrijven. De vakjury kwam ook met een waardering, die tezamen met de input uit het vak, resulteerde in en de uiteindelijke winnaars.

In de categorie Specialisten waren 10 suppliers genomineerd en naar een nek-aan-nek-race met Texet en Intraco, kwam Araco als winnaar boven drijven. Bij de generalisten waren er 6 genomineerden en won Xindao de competitie op de voet gevolgd door Giving en PF.

Night of the PromZ

De awarduitreiking tijdens de Night of the PromZ was onderdeel van de vakbeurs De Leveranciersdagen, die plaatsvond op 6 en 7 september in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze avond werden ook de prijzen voor de Leverancier van het Jaar en Best Online performance uitgereikt voor bedrijven die leveren aan eindklanten.

De vakjury over specialist Araco:

‘Araco staat bekend om de goede service en haalde de meeste stemmen binnen van de distributors. Er werken zeer klantgerichte en aardige mensen met aan het hoofd Henk Greftenhuis. Ze zijn vernieuwend en de vakkennis is erg groot.’

 De vakjury over generalist Xindao:

‘Xindao wordt zeer gewaardeerd voor hun oog voor creativiteit en dat zie je terug in hun producten. Veel lof is er ook voor hun merk XD Design, waarmee ze vele designprijzen in binnen- en buitenland hebben gewonnen. Het bedrijf werkt al heel lang met een vast team van medewerkers, wat ervoor zorgt dat er veel (vak)kennis zit binnen het bedrijf. Xindoa heeft milieu hoog in het vaandel staan en doet haar uiterste best om milieuvriendelijke oplossingen door de hele bedrijfsvoering en het complete portfolio door te voeren. Xindao neemt het vak zeer serieus en weet dat gevoel goed over brengen naar haar klanten.