Andere tijden vragen om een andere aanpak! - PromZ Vak

Andere tijden vragen om een andere aanpak!

Voor 900 euro all in bent u standhouder op de vernieuwde beurs RelatieZ (7-8 september, Jaarbeurs Utrecht)

 

Het nieuwe concept High Five is een alles-in-één formule binnen de Jaarbeurs. De High Five-lokatie is een luxe en intieme beursomgeving met de mogelijkheid op eenvoudige en betaalbare wijze een perfecte ambiance te creëren voor de vakbeurs RelatieZ 2011. En juist dat betaalbare: daar gaat het u en ons om! Met dit nieuwe concept kunnen wij als organisatie de standhouders tegen een zeer geringe investering – vanaf 900 euro voor een complete stand van 6 vierkante meter – laten deelnemen.

 

RelatieZ vindt plaats op 7 en 8 september, hét moment dat inkopers uit het bedrijfsleven en de non-profit sector zich gaan oriënteren op de aanschaf van relatie- en eindejaarsgeschenken en kerstpakketten. Met de te verwachten 2000 professionele bezoekers in 2 dagen is dit een investering die voor iedereen snel valt terug te verdienen.

 

Nu de economie zich begint te herstellen, zijn wij er van overtuigd dat RelatieZ-nieuwe-stijl een zelfde positief beeld te zien zal geven als dat van PromZ Event. Daar kwam 16% meer bezoek en gaven de bezoekers duidelijk signalen af dat ze de draad van eerdere jaren inzake relatiemarketing en het dank-je-wel naar eigen personeel weer willen oppakken.

De verwachting is dat het bedrijfsleven in vergelijking met de afgelopen twee jaren, weer groeiende budgetten beschikbaar heeft voor relatiegeschenken, kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

 

Zorg dat u erbij bent en profiteer van het nieuwe RelatieZ-concept! Honderden new business contacten tegen minimale kosten!

Neem voor uitgebreide informatie en advies contact op met Philip Lasance of Meryem Karakus, tel. 075-6475747, email: philip.lasance@hetportaal.com  en meryem.karakus@hetportaal.com .