And the winners are! - PromZ Vak

And the winners are!

Op PromZ Event, de grootste beurs voor give away’s, gadgets en gifts die vorige week plaatsvond in de Jaarbeurs Utrecht, zijn de beste promotionele producten van 2012 bekend gemaakt, ofwel de PromZ Promotional ProductZ of the Year 2012.

De bezoekers van PromZ Event vormden de Publieksjury. Er was ook een Vakjury, die bestond uit specialisten uit het promotionele productenvak.

De tegen de 100 producten die de exposanten op PromZ Event hadden ingestuurd om mee te dingen naar de onderscheidingen, werden beoordeel in de volgende 5 categorieën:

• beursartikelen en strooigoed/give away’s

• kantoorartikelen

• sport en outdoor

• huishoudelijke artikelen

• overige

Er was één dubbele winnaar. De Power Cube van AK Media won zowel de Publieksprijs als de Vakprijs in de categorie kantoorartikelen.

Publieksprijzen
Publieksprijzen gingen verder naar de Cliqloq van Novelties (categorie beursartikelen), het Wilnest-vogelhuisje van Rekla2000 (sport en outdoor), de Stirr van Första (categorie huishoudelijke artikelen) en de Brandcharger 2 (S) van 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeIn(); }, number_show_ads * 1000); } if ( number_hide_ads > 0 ) { setTimeout(function () { bsaProContainer.fadeOut(); }, number_hide_ads * 1000); } })(jQuery);