Al veel stemmen binnen voor vakprijzen - Promzvak

Al veel stemmen binnen voor vakprijzen

Op woensdag 2 september, tijdens de feestelijke Night of the PromZ na het einde van de eerste beursdag van De Leveranciersdagen, worden drie awards uitgereikt: Supplier of the Year 2015, Leverancier van het Jaar 2015 en Best Online Performance, een nieuwe onderscheiding.

De titel Leverancier van het Jaar 2015 is voor de beste full service distributeur. Speerpunten bij het toekennen van deze award zijn performance/communicatie, vakkennis, persoonlijk contact en account management speerpunten zijn. De onderscheiding Best Online Performance 2015 is voor de beste internetleverancier. Bij deze award ligt de focus op kwaliteit, functionaliteit, uitstraling en assortiment.

Eindklanten
Eindklanten bepalen mede welke bedrijven worden onderscheiden. Zij kunnen hun stem op hun favoriete leverancier(s) uitbrengen op de speciale stemsite promz.nl/leveranciervanhetjaar. Via diverse media komen de stemsite, de genomineerde bedrijven en de oproep om te gaan stemmen regelmatig onder de aandacht van opdrachtgevers. Zij kunnen stemmen tot 18 augustus 13.00 uur, de dag waarop de vakjury bij elkaar komt om de winnaars in alle drie de categorieën te bepalen. Vorig jaar brachten ruim 4000 opdrachtgevers hun stem uit. Gezien het grote aantal stemmen dat nu al is uitgebracht, is de verwachting dat de 4000 dit jaar ruim wordt overschreden.

Vakgenoten
Suppliers ontvangen via email een formulier om hun stem uit te brengen op de genomineerde distributeurs. Distributeurs krijgen binnenkort een formulier om aan te geven welke supplier ze in aanmerking vinden komen voor de onderscheiding Supplier of the Year.

De 15 genomineerde full service leveranciers van 2015 zijn (in alfabetische volgorde):

BeGlobal Promotions
BOVI salespromotion
Compacon
DARPO Reklame
Gemaco
Hokra
IGO-POST
Imhotep Promotions
Intercédé
Interimage Promotional Products & Concepts
ProComm Partners
Robitex
Van Helden Relatiegeschenken
Webo Promotion
WOT-P

De 10 genomineerde internetleveranciers voor Best Online Performance 2015 zijn (in alfabetische volgorde):

allgifts.nl
budgetgift.nl
hiephiepkado.nl
igopost.nl
maxilia.nl
multigift.nl
pinkcube.nl
premiumgids.nl
vanhelden.nl
zintuig.nl