5 jaar Promotional Office in UK

5 jaar Promotional Office in UK

Promidata en Sourcing City vieren het 5-jarig bestaan van Promotional Office op de Britse promotionele productenmarkt. Begin 2013 begon de eerste Engelse Sourcing City-klant te werken met het in Nederland ontwikkelde ERP software systeem Promotional Office.

De ERP-oplossing van Promidata helpt bedrijven processtappen inzichtelijk te maken door ze efficiënt te structureren van offerte tot aan factuur. Zowel de Nederlandse softwarespecialist Promidata als de Britse ‘branchedienstverlener’ Sourcing City kijken met tevredenheid terug op de eerste 5 jaar van de samenwerking.
“We zijn verheugd dat in de afgelopen vijf jaar vele Britse distributeurs en leveranciers zijn gaan werken met Promotional Office. We zijn nu samen met onze partner Promidata nieuwe plannen aan het uitrollen om onze klanten verder te ondersteunen,” aldus David Long, eigenaar van Sourcing City.

Sourcing City heeft inmiddels een aantal honderden licenties van Promotional Office geïnstalleerd bij zijn Engelse klanten binnen de promotionele productensector. Zie ook www.promidata.com