15 suppliers genomineerd voor vakprijs - PromZ Vak

15 suppliers genomineerd voor vakprijs

De jury van de vakprijs voor Supplier of the Year 2016 heeft 15 suppliers genomineerd voor deze award. In navolging van de nominaties in de categorieën Leverancier van het Jaar en Best Online Performance (de awards voor de full service distributeurs en de internetdistributeurs) is hiertoe besloten.

Voor de Supplier of the Year zijn er ook twee categorieën: (voornamelijk) generalisten en (voornamelijk) specialisten. In de categorie generalisten zijn er 5 genomineerden, te weten Giving Europe, Lensen Toppoint, MOB, PF Concept en Xindao.
In de categorie specialisten zijn er 10 nominaties: Araco, Buttonboss Group, BQS, Intraco, New Wave Textiles, Prodir, Promotion4U, Senator, Texet en The Gift.
 

Voorbeeldfunctie

Het Portaal Uitgevers heeft 13 jaar geleden het initiatief voor de vakprijs genomen. De prijs wordt ondersteund door het PPP. Criteria voor het toekennen van de nominaties c.q. onderscheidingen zijn o.a. assortiment, betrouwbaarheid, service, accountmanagement, marketingondersteuning van het handelskanaal, communicatie/presentatie en vakkennis. Van groot belang is de voorbeeldfunctie voor het vak zelf. De vakprijs heeft immers als belangrijke doelstelling het professionalisme van de promotionele productenbranche te vergroten.
 

Stem uitbrengen

Distributeurs kunnen hun stem kunnen uitbrengen op een supplier in beide categorieën. Hun stemmen tellen zwaar mee om de winnaars te bepalen. De awards worden uitgereikt tijdens de Night of the PromZ, op woensdagavond 7 september na afloop van de eerste beursdag van De Leveranciersdagen in Jaarbeurs Utrecht. (NB: in het geval er bedrijven van juryleden zijn genomineerd, mogen zij niet meepraten en niet meestemmen.)