15 nominaties voor Belgische vakprijzen - PromZ Vak

15 nominaties voor Belgische vakprijzen

Voor de tweede editie van de Product Media Advisor of the Year Award heeft een vakjury vijftien bedrijven (‘generalisten’) genomineerd. De prijs is een initiatief van Promo-Biss, een uitgave van Het Portaal Uitgevers, in samenwerking met de Belgian Association of Promotional Products – BAPP. Nieuw dit jaar is dat er naast de vijftien generalisten ook vijf specialisten genomineerd zijn voor een aparte prijs.

In alfabetische volgorde zijn de genomineerden:
Generalisten: Arteel, Gemaco, HiepHiepKado, Magnus Business Gifts, MCS Kick & Rush, Mondial Gifts, LX Concept, Pasco Gifts, Pronel, Rivanco, Samdam, Sky-O, Smidt-Imex, Square Nuts en Van Bavel Enjoy Giving. Specialisten: Alfa Shirt, Belgosweet, Bizniz Point, Cartamundi en Quatriéme Dimension.

Professionalisering
Er zijn verschillende prijzen. Met deze prijzen willen Promo-Biss en de BAPP de professionalisering van de sector aanmoedigen en vooral die adviseurs belonen die zich onderscheiden door hun professionele aanpak in het kiezen van de juiste product media (promotionele producten en business gifts). Net als vorig jaar heeft ook het publiek (de bedrijven die promotionele artikelen en business gifts inkopen) een stem. Dit jaar kunnen ook de leveranciers apart hun stem uitbrengen en die is goed voor één stem in de eindfase.
Meer info: www.promobiss.be