010 Area Live: innovatie in live-communicatie - PromZ Vak

010 Area Live: innovatie in live-communicatie

010 AREA LIVE, is een nieuw event dat innovaties op het gebied van live communicatie tastbaar maakt. De eerste editie vindt plaats op 16 en 17 mei 2018 in Rotterdam Ahoy, tegelijk met PromZ.live. Organisator is Het Portaal Uitgevers en het initiatief wordt ondersteund door Rotterdam Partners en Rotterdam Ahoy.

‘In deze tijd van digitalisering is live communicatie belangrijker dan ooit,’ stelt John Swaab (Het Portaal). ‘Mensen willen hun favoriete merken en bedrijven in levende lijve zien, voelen en beleven. Live communicatie draait om directe interactie tussen mensen en merken of bedrijven.’
‘Met 010 AREA LIVE zetten we de nieuwste mogelijkheden in de spotlights om events en experiences te organiseren die deze relaties versterken. Er is veel aandacht voor een breed scala aan ontwikkelingen die de impact van live communicatie enorm vergroten. En die je dus ook live moet ervaren. Denk daarbij aan technologieën als Augmented Reality en Virtual Reality, maar ook aan de laatste trends in catering, live food experiences, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en teambuilding’, aldus Swaab.

Trendsettende regio
‘De focus van 010 AREA LIVE is gericht op het beste dat de trendsettende regio Groot Rotterdam te bieden heeft. Toonaangevende spelers laten in Rotterdam Ahoy zien hoe zij innovatief inspelen op de ontwikkelingen in live communicatie op het gebied van New Technologies, Activities, Food & Hospitality, Art & Culture en Congress & Locations.’
De reden voor de samenwerking tussen Rotterdam Partners, Rotterdam Ahoy en Het Portaal Uitgevers is de overtuiging om met 010 AREA LIVE mensen, merken en bedrijven te kunnen inspireren in de manier waarop zij live communicatie kunnen en zullen inzetten voor hun business.