COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (32 - 40 UUR) - PromZ Vak

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (32 – 40 UUR)

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de sociale duizendpoot binnen onze B2B business, waar we in opdracht van het bedrijfsleven custom made koffers, tassen en reis-accessoires ontwikkelen. De ontwikkeling en productie van deze producten gebeurt volledig in eigen beheer, ondersteund door onze collega’s uit onze eigen vestiging in China. Daarnaast leveren we onder de naam Stickercase, zowel aan de bedrijfsmatige klant als aan de consument, handbagagekoffertjes die voorzien kunnen worden van een eigen opdruk. Alle producten worden hoofdzakelijk via promotionele wederverkopers verkocht.

HOE ZIET JOUW ROL ERUIT?
In deze verantwoordelijke en zeer afwisselende functie ben je hét aanspreekpunt voor de wederverkoper. Je behandelt inkomende telefoontjes en mails, brengt offertes uit, geeft adviezen, voert orders in, begeleidt de productie en regelt het vervoer.

Met jouw helicopterview en ondernemende karakter overzie je alles en weet je bij wie je moet zijn om zaken voor elkaar te krijgen. Je hebt korte lijntjes met verkoop en studio met wie je de orders doorspreekt en zorgt ervoor dat productontwerpen worden uitgewerkt. Daarbij houdt je nauw contact met alle partijen om correct en op tijd de orders aan de klant uit te kunnen leveren.

In deze functie zal geen dag hetzelfde zijn, beloofd!

WAT GA JE DOEN?

 • Je bent het aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten en informeert hen over onze producten, prijzen, beschikbaarheid en levertijden.
 • Je verwerkt offerte- en monsteraanvragen en volgt deze na enige tijd weer op.
 • Je geeft klanten advies rondom de custom made mogelijkheden.
 • Je zorgt dat productontwerpen worden uitgevoerd en zet daarbij de juiste partijen aan het werk. Daarbij houd je de lijntjes strak met inkoop en studio.
 • Je verwerkt en monitort alle binnenkomende orders in Exact. Van aanname en orderbevestiging tot uitlevering en facturatie.
 • Je stuurt drukkers aan, zorgt voor een tijdige levering en maakt productieplanningen in samenspraak met het magazijn.
 • Je ondersteunt in accountmanagement.

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?

 • Je bent communicatief sterk, kunt goed plannen en werkt accuraat
 • Je hebt een prima helicopterview: je overziet alles
 • Je bent en een ster in het aangaan en onderhouden van goede relaties met klanten
 • Je wilt een baan vol verantwoordelijkheden enerzijds en met veel ruimte voor eigen inbreng anderzijds
 • Je spreekt Nederlands en kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels. Spreek je ook nog Duits? Dan is dit absoluut een pré!
 • Je hebt ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst. Ervaring binnen de relatiegeschenkenbranche is zeker een pré, maar drive, creativiteit, pro-activiteit en humor vinden we net zo belangrijk (en misschien wel meer)
 • Je hebt een flink portie “gezond boerenverstand”, bent energiek, initiatiefrijk én een echte teamspeler (in een klein, hecht team).
 • Je bent maandag t/m vrijdag voor 32 tot 40 uur beschikbaar

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Ben je de duizendpoot die we zoeken? Dan bieden we jou een uitdagende functie bij een snelgroeiend en geliefd consumentenmerk dat inmiddels in meer dan 10 landen succesvol wordt verkocht. Bij SUITSUIT hangt er een ambitieuze, no-nonsense ‘vibe’. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand en creativiteit, ambitie en ondernemerschap krijgen alle ruimte. Bij ons mag/moet je een tikkeltje eigenwijs zijn.

Er wachten ruim 20 collega’s met smart op je. Je luncht (dagelijks) gezellig met je jongste collega van 21 en je oudste collega van bijna 85(!) jaar en op vrijdag sluiten we de week af met een borrel. Uiteraard bieden we je een prima salaris (€ 2.500,- tot € 3.000 op basis van 40 uur per week), reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een premievrij pensioen. We werken ‘hybride’ zoals dat zo mooi heet tegenwoordig en je ontvangt personeelskorting op producten.

SOLLICITEREN
Enthousiast geworden? We zien je CV en motivatie met veel belangstelling tegemoet. Je kunt deze per e-mail versturen aan emile@suitsuit.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Emile Vijlbrief op telefoonnummer 035-5429125.