Nieuwe merken Easy Orange - PromZ Vak
Nieuwe merken Easy Orange

Nieuwe merken Easy Orange

Easy Orange presenteert twee nieuwe merken op de aanstaande Hong Kong Gifts & Premiums show (27 t/m 30 april). Lifehammer en Papillon hebben voor Easy Orange gekozen als exclusief wereldwijd leverancier voor de promotionele productenindustrie.

Lifehammer heeft zich door de jaren heen bewezen als toonaangevende fabrikant in veiligheidshamers. Professionals in openbare dienstverlening zoals politie, brandweer en eerstehulpverleners vertrouwen op Lifehammer. Dat past bij de visie van Easy Orange om nooit compromissen te sluiten als het gaat om veiligheid. Hoewel de uitvinding Duits is, is Lifehammer sinds decennia van Nederlandse makelij.

Papillon biedt een onderscheidend assortiment met gepersonaliseerde matten, zoals panbeschermers, yogamatten en onderzetters voor onder andere voederbakken. Alle producten worden custom made in Nederland.

Hollandse bodem

De focus van Easy Orange ligt op onderscheidende kwalitatief hoogwaardige producten van Hollandse bodem. Functionele producten, met waar mogelijk extra aandacht voor mens en milieu. Doel is deze “Orange” producten wereldwijd succesvol te vermarkten in de promotionele business. Zie ook www.easyorange.nl