Moxie Flavours introduceert Kratvast - PromZ Vak

Moxie Flavours introduceert Kratvast

Het bedrijf Moxie Flavours, onder andere bekend van MyBasket, introduceert de Kratvast. Door de komst van de Kratvast hoeven mensen geen halsbrekende toeren meer uit te halen met hun krat bier op de fiets. Dit handige hulpje maakt het namelijk makkelijk en veilig om een krat bier te vervoeren op de bagagedrager. De Kratvast is universeel te gebruiken voor alle A-merk bierkratten en past op alle bagagedragers.

Hoe werkt het?

De Kratvast, een kunststof beugel, is met één handbeweging op de bagagedrager te plaatsen. Doordat het handvat van de A-merk bierkratjes hol is, kan de krat precies over de beugel geschoven worden. Dankzij het gewicht van de bierkrat klemt de Kratvast zich extra stevig vast aan de bagagedrager en is er geen kans dat de krat er vanaf valt.

Dat de Kratvast een oplossing is waar al lang naar werd gezocht, blijkt uit het patentenregister. Diverse biermerken, zoals Heineken en Grolsch, hebben pogingen gewaagd om een dergelijke tool te ontwikkelen. Tot nu toe was dat nooit gelukt.

Promotieartikel of cadeau

De Kratvast is uitermate geschikt als promotieartikel of als origineel cadeau in een Kerstpakket. Ook kan de beugel gepersonaliseerd worden met het eigen logo of door het gebruik van een eigen PMS-kleur. Daarnaast kan de retail acties met de Kratvast doen; denk aan ‘koop twee kratjes bier en krijg een Kratvast cadeau’.

Moxie Flavours

Naast MyBasket, waar er inmiddels 130.000 van verkocht zijn, is de Kratvast het tweede product waar Moxie Flavours zijn tanden in zet. Eigenaren Diederick van Es en Job Groeneveld vermarkten zowel producten van andere ontwerpers als uit eigen koker. Het bedrijf streeft ernaar om per jaar minimaal van één nieuw en origineel product een succes te maken. Waar Moxie Flavours eerder samenwerkte met PF concept, opereren ze sinds begin 2013 onafhankelijk. Het bedrijf levert nu direct aan de wederverkoper.

Voor meer informatie en voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Moxie Flavours

+31 (0)20 5287672

info@moxieflavours.com

www.moxieflavours.com