LED Portefeuille Zaklampje - PromZ Vak

LED Portefeuille Zaklampje

Een ultradun Zaklampje op creditcard formaat waarin de vorm van een gloeilamp of een kerstboom is uitgesneden. Duw het gloeilampje of kerstboompje omhoog en het licht gaat aan. Druk het weer naar beneden en het licht gaat uit.

Design Gadgets and Gifts.com is specialist in bijzondere en unieke relatiegeschenken. Vanuit onze passie voor design zijn wij steeds op zoek naar originele producten. Het LED Portefeuille Zaklampje is een geweldige manier om mensen naar uw stand te trekken; het is dé aandachtstrekker op beurzen. Dit product is voor veel verschillende doeleinden in te zetten en er zijn vele acties mee te bedenken. Als weggevertje op beurzen of na een presentatie, als origineel en vernieuwend mailingproduct, als kerstkaart etc. Het elektronische gedeelte van deze eye-catcher werkt op een lithium batterij.

Op zoek naar relatiegeschenken waarmee uw klanten zich kunnen onderscheiden? Design-Gadgets-and-Gifts.com biedt u een vernieuwend assortiment op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Voor ieder budget en iedere gelegenheid een design gadget of geschenk!

Design-Gadgets-and-Gifts.com

Ranonkelstraat 28

1817 CC Alkmaar

www.design-gadgets-and-gifts.com

Tel: 072 – 512 92 44

Mob: 06 – 215 400 18

E-mail: info@design-gadgets-and-gifts.com