Commercieel medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) gezocht Royal Leerdam Crystal - Promzvak
royal leerdam crystal vacature

Commercieel medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) gezocht Royal Leerdam Crystal

Al vanaf 1878 worden er bij Royal Leerdam Crystal kunst, design objecten en gebruiksvoorwerpen van Cristal Supérieur op ambachtelijke wijze gemaakt. De collectie wordt zowel aan zakelijke klanten als rechtstreeks aan de consument verkocht via de webshop en De Kristalwinkel. In de Kristalwinkel is de grootste collectie glas en kristal te koop. Ontworpen door Dutch designers zoals Andries Copier, Marcel Wanders en Piet Hein Eek. Royal Leerdam Crystal is onderdeel van de Royal Delft Group.

Bij Royal Leerdam Crystal in Leerdam is een vacature ontstaan voor een:
Commercieel medewerker Verkoop Binnendienst (M/V)
Voor afdeling B2B en Toerisme
20-38 uur per week

Functieomschrijving

Als commercieel medewerker Verkoop Binnendienst ben je de spin in het web voor onze commerciële

afdeling en/of afdeling Toerisme. Samen met je collega’s van de afdeling Sales zorg je voor de organisatie en uitvoering van commerciële, logistieke en administratieve activiteiten. Jij bent de schakel tussen onze B2B/toerisme klanten en de interne organisatie en weet als geen ander hoe je deze contacten het beste kunt onderhouden. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers en general manager bij hun werkzaamheden.

Je bent proactief en resultaatgericht. Je denkt in mogelijkheden en ziet het als een uitdaging om nieuwe en bestaande klanten van een passend advies te voorzien.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Het aannemen van (offerte-)aanvragen van klanten en prospects via de telefoon, e-mail en website/shop
  • Contacten leggen met – en opvolgen van prospects en relaties
  • Zelfstandig uitwerken en opvolgen van offertes
  • Ondersteunen van de accountmanagers en general manager bij diverse werkzaamheden
  • Informatie aanleveren ten behoeve van offertes
  • Het up-to-date houden van het CRM systeem
  • Het onderhouden van kennis over bestaande en nieuwe producten en marktontwikkelingen
  • Het voorbereiden en uitwerken van (digitale) mailings
  • Het up-to-date houden van de webshop
  • Deelnemen aan beurzen en evenementen

Functie-eisen

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een commerciële functie in de (relatiegeschenken en/of toerisme) branche.
Je beschikt over de voor deze functie relevante opleidingen en hebt kennis van bedrijfsregels, kwaliteitsnormen en projectmanagement.

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve-, commerciële- en onderhandelings- vaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Duits en/of Frans is een pre. Je bent een ster in het onderhouden van klantencontacten en je hebt een goede kennis van MS Office (Word, Excel, Powerpoint etc.) en Exact/ERP-pakket.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een zelfstandige, dynamische en uitdagende functie binnen een klein team met een informele werksfeer. Binnen het team werk je nauw samen met je collega’s en weet je precies wat er speelt. De functie biedt voldoende ruimte en uitdaging als je een volgende stap in je carrière wilt maken. De salarisschaal ligt (afhankelijk van kennis en ervaring) tussen de € 2237,00 en € 2949,00 per maand op basis van 38 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de functie en ervaring, waarbij zelfstandigheid, eigen initiatief en ontwikkeling wordt aangemoedigd. De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor 4 maanden, waarna verlenging mogelijk is.

Sollicitatieprocedure

Informatie over de functie is te verkrijgen bij Amber Lubbers, accountmanager, bereikbaar op telefoonnummer 0345-636548. Wil je meer informatie over ons en/of ons merk, bezoek dan www.royalleerdamcrystal.nl.

Je kunt je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV richten aan: Royal Leerdam Crystal, t.a.v.

Bettina Sommer, general manager, sollicitatie@royalleerdamcrystal.nl.

Een schriftelijke opdracht en/of assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Wij streven er naar de nieuwe commercieel medewerker Verkoop binnendienst per half maart – 1 april 2019 in dienst te laten treden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.