Commercieel Medewerker Binnendienst Nederland én Duitsland - Promzvak
Commercieel medewerker binnendienst Toppoint

Commercieel Medewerker Binnendienst Nederland én Duitsland

(Fulltime / 40 uur)

Standplaats: Bergentheim, Overijssel

Vind jij het leuk om in een internationale omgeving te werken en ben jij een kei in klantcontact? Binnen Lensen Toppoint werken wij met een gedreven en ambitieus salesteam waar op dit moment ruimte is voor uitbreiding en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Commercieel Medewerker Binnendienst Nederland én Duitsland

Wat doe je als Commercieel Medewerker Binnendienst?
Als Commercieel Medewerker Binnendienst beheer je een eigen rayon klanten. Je denkt actief mee, geeft advies en brengt offertes uit. Op de uitstaande orders voer je acquisitie uit en samen met de buitendienst ben je verantwoordelijk voor het vastgestelde verkoopbudget en handel je klachten af. Je bent vanaf het eerste stadium betrokken bij aanvragen, denkt hier (pro-)actief mee met de klant en zorgt daarnaast voor een correcte verwerking van orders en lopende opdrachten. Je kunt onder druk presteren en zorgt in alle gevallen voor een tevreden klant.

Taken en verantwoordelijkheden

– Aanspreekpunt voor zowel klant als interne organisatie;
– Aftersales activiteiten;
– Begeleiden orders en lopende projecten;
– Actief onderhouden van de relatie met de klant;
– Deelnemen aan interne optimalisatieprojecten;
– Ondersteunen bij beurzen;
– Eventueel zelf klanten bezoeken.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Commerciële Economie (tevens nodigen we kandidaten met een afgeronde opleiding MBO+ uit om te solliciteren). Commercieel, dienstverlenend en proactief zijn kenmerkend voor jou. Jij bent een echte teamplayer en bent daarnaast niet bang om zelf verantwoordelijkheid en initiatief te nemen.
Communiceren, ook op internationaal niveau, doe je eenvoudig en je beschikt daarnaast over een klantgerichte, commerciële en flexibele instelling. Je denkt in oplossingen en ziet kansen, daarnaast kom je met ideeën voor zowel het optimaliseren van interne processen als het perfectioneren van de dienstverlening richting onze klanten.
We verwachten dat je basis computervaardigheden van goed niveau zijn (MS Office). Excel heeft geen verrassingen voor jou.

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij eigenlijk? Lensen Toppoint is een importeur en internationale leverancier van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Met 90 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers in de promotionele sector. Het assortiment beschikt over kwalitatief hoogstaande en duurzame producten. Naast ons hoofdkantoor in Bergentheim, zijn er productielocaties in Duitsland en Polen, en vertegenwoordigingen in Frankrijk, Engeland, België en Scandinavië.

Werken bij Toppoint

Bij Toppoint staat je een baan met veel verantwoordelijkheid én zelfstandigheid te wachten. Er wordt gedacht in kansen en mogelijkheden. Je maakt onderdeel uit van een gemotiveerd team in een informele en plezierige werksfeer. Oplossingsgericht, resultaatgericht en veel ontwikkelingsmogelijkheden zijn termen die werken bij Toppoint omschrijven.

Bijzonderheden

Toppoint verhuist naar verwachting eind 2018 naar Hengelo.

Interesse?

Heb je nog vragen over de functie of omtrent de sollicitatieprocedure? Bel dan gerust voor meer informatie met de afdeling P&O via telefoonnummer 0523-238238 of stel je vraag per e-mail via: vacatures@toppoint.com

Overtuigd dat jij de juiste match bent voor deze functie? Dan horen we graag van je! Vul het online sollicitatieformulier in of stuur je motivatiebrief en cv naar vacatures@toppoint.com t.a.v. Nathalie Bloemen en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.