Commercieel Medewerker Binnendienst gezocht IGC International - Promzvak
IGC international

Commercieel Medewerker Binnendienst gezocht IGC International

Wie we zijn

IGC International bedient multinationals zoals L’Oréal, Philips en Henkel met de productie en wereldwijde distributie van promotionele producten, consumentenproducten en merchandise. Wij bieden unieke, speciaal voor een merk ontwikkelde promotionele producten, POS materiaal en op maat gemaakte web shops (B2B). Het bedrijf is uitgegroeid van een coöperatieve vereniging tot een wereldwijde contractpartner voor 52 aangesloten bedrijven, met 1.800 werknemers en activiteiten in 46 landen. We zijn een creatief bedrijf met een informele en open cultuur. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Van Nelle fabriek.

Wat we zoeken

Je bent doortastend en energiek en je kan zowel zelfstandig als in een team werken. Na een korte inwerkperiode ga je meewerken op de verschillende global accounts. In deze functie heb je dagelijks contact met je collega’s van Sales, met klanten over aanvragen en orders en onderhoud je intensief contact met leveranciers in Europa en Azië. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en presentaties, het aanvragen en zoeken van de juiste producten en het begeleiden van orders van A tot Z. Ambitie en commerciële gerichtheid, professionaliteit en representativiteit gaan bij jou hand in hand

Het profiel

De commercieel medewerker binnendienst een onmisbare schakel, ondersteunt onze accountmanagers en heeft altijd het overzicht en alles onder controle.

 • Het is een afwisselende functie, waarbij je het ene moment telefonisch in contact bent met kanten en leveranciers en het andere moment ben je (pro)actief aan het meedenken voor onze klanten. Jouw input wordt binnen onze organisatie namelijk zeer gewaardeerd.
 • Je beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen
 • Je neemt initiatief, bent flexibel en gaat altijd voor het beste resultaat.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Een derde taal zoals Duits is een pré.
 • Je bent woonachtig in Rotterdam e.o.

Herken jij jezelf in ons profiel?

Heb je daarnaast een MBO werk- en denkniveau én enige ervaring met een commerciële binnendienst functie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een zeer ambitieuze werkomgeving met veel mogelijkheden tot persoonlijke groei.
 • Een vrije en verantwoordelijke rol waarin je alle kansen krijgt om successen te behalen.
 • Mogelijkheden om een functiegerichte opleiding te volgens.
 • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.
 • Pensioenregeling

Solliciteer via email naar Kim Janssens via kim.janssens@igc-international.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.