Commercieel Medewerker Binnendienst gezocht Compacon - PromZ Vak
Compacon Vacature Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst gezocht Compacon

Compacon is een toonaangevende Europese speler in de wereld van promotionele producten, premiums en geschenken. Met haar hoofdkantoor in Nederland en kantoren in 7 Europese landen biedt Compacon haar klanten full service oplossingen op het gebied van promotionele producten, premiums en gifts.

Compacon is onderdeel van de Plato Group. Plato Group is de overkoepelende organisatie van vier innovatieve en toonaangevende merken in onze branche; Clipper/Promotiv, Compacon, Heroes of Print en IGO. Met een team van meer dan 400 collega’s door heel Europa importeren, bedrukken en exporteren we promotionele producten en zorgen we dat iedereen deze op een makkelijke manier kan bestellen.

Voor Compacon in Barendrecht zijn we op zoek naar een fulltime;

Commercieel Medewerker Binnendienst

De commerciële binnendienst is het hart van onze onderneming en door de ondersteuning van de Account Managers een onmisbare schakel in ons bedrijf! Benieuwd hoe deze functie er uit ziet?

  • Het is een hele afwisselende functie, waarbij je het ene moment telefonisch in contact bent met klanten en leveranciers, en het andere moment ben je creatief aan het meedenken voor onze klanten. Jouw creativiteit wordt binnen onze organisatie namelijk zeer gewaardeerd.
  • Daarnaast ben je druk bezig met het bewaken en opvolgen van gemaakte afspraken, en met het maken en opvolgen van offertes.
  • Tevens zie je het als een uitdaging de marktontwikkelingen in de gaten te houden en hierop in te spelen.

Al met al dus een heel gevarieerde rol, waarbij je intensief samenwerkt met een of twee Account Managers. En mocht je ambitieus zijn.. dan kun je dat ook zeker kwijt binnen onze organisatie! Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden, naar onder andere de rol van Account Manager.

Waar zijn we naar op zoek?

Ervaring in de branche is een pré, maar we vinden accuraatheid, enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen, en ambitie zeker net zo belangrijk.

Heb je daarnaast HBO werk- en denkniveau, en enige ervaring met een commerciële binnendienst functie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat kunnen wij jou bieden?

We bieden een dynamische werkomgeving, waar eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing vanzelfsprekend zijn en waar plezier voorop staat. Een zelfstandige functie, waarbij we in nauw teamverband elkaar uitdagen en ondersteunen.

Wil je werken bij één van de toonaangevende bedrijven in de branche, reageer dan vandaag nog door jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar mvanderlinde@platogroup.eu. Deze mail kun je richten aan onze HR & Recruitment Specialist Marloes van der Linde. Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met Marloes via 0031-622372919.

Voor meer informatie over onze organisatie, kun je nog een blik werpen op onze website www.compacon.nl

Compacon Vacature Binnendienst