Canvassite.nl Favoriet kerstgeschenk 2009 - PromZ Vak

Canvassite.nl Favoriet kerstgeschenk 2009

Waarmee verrast u uw personeel aan het einde van het jaar? De keuze is dit jaar wel erg makkelijk…Een foto op canvasdoek is namelijk verkozen tot meest favoriete eindejaarsgeschenk van 2009. Canvassite.nlCanvassite.nl biedt u de mogelijkheid om een waardebon te kunnen schenken in uw eigen huisstijl, geprint op een stevig canvasdoek en ter waarde van een door u zelf te bepalen bedrag. Hiermee kan de ontvanger zelf bepalen welke foto hierop afgedrukt gaat worden. De voordelen van een Canvassite cadeaubon:

• De cadeaubon is geprint op echt canvas en wordt verpakt in een hippe, originele cadeauverpakking

• De bon kan opgemaakt worden in uw eigen huisstijl of met uw logo om er een persoonlijke tint aan te geven (meerprijs eenmalig € 75)

• U kunt de bon elke waarde geven vanaf € 25 (voor prijzen per formaat, zie onder)

• De ontvanger kan via onze website heel gemakkelijk zijn/haar cadeaubon inwisselen.

• Als de ontvanger een groter doek wenst dan de waarde van de bon toelaat, dan kan dat tegen bijbetaling. Cadeaubon in uw eigen huisstijl? Tegen een vriendelijke meerprijs van € 75 kunt u de bonnen door ons laten vormgeven in uw eigen huisstijl. Of misschien wilt u er wel een bedank-boodschap of plaatsen. Vertel ons uw wensen, en wij gaan ermee aan de slag. Voor meer informatie: Canvassite.nl/kerstcadeau