Allround Project Manager gezocht - PromZ Vak
vacature-allround-project-manager-print-in-pure-bedrijfspand

Allround Project Manager gezocht

Allround Project Manager print, (custom made) promotionele artikelen en merchandise die met plezier in zijn/haar werk het verschil maakt.

(part time mogelijk)

Pure brand productions (www.pure.nl) is een allround ontwikkelaar van marketing en communicatie materialen. We ontwikkelen zowel custom made promotionele artikelen en merchandise als grafische producties (drukwerk, verpakkingen, POS materiaal). Deze combinatie van grafisch en promotioneel maakt ons een unieke partij in de markt omdat wij voor marketeers als totaal aanbieder van marketing en communicatie materialen fungeren. We zijn gevestigd in Amsterdam, China en Hong Kong.

Pure is een creatief en dynamisch bedrijf met een platte, efficiënte organisatie. We werken zowel voor multinationals als toonaangevende nationale merken. Door ons unieke profiel zijn we in perioden van laagconjunctuur en sterk veranderende markten bestendig gebleken. We zijn dan ook op zoek naar een Allround Project Manager (custom made) promotionele artikelen en merchandise met de volgende kenmerken:

  • Pure en positieve vibe
  • Goede communicatieve eigenschappen, service gericht
  • Span of control passend bij grote en complexe projecten
  • Administratief en commercieel vaardig
  • Affiniteit met maakindustrie
  • HBO niveau
  • Serieuze werkervaring
  • Goede beheersing van Engelse en Nederlandse taal
  • Grafische kennis

De project manager is de spin in het web tussen collega’s in Amsterdam en Azië, de (inter)nationale klanten en fabrieken. De orderadministratie kent qua planning, financiën en logistiek geen geheimen voor jou en met charme en slagvaardigheid zorg je dat de projecten onder controle zijn. Enerzijds door iedere betrokken partij goed aan te sturen, anderzijds door accuratesse qua documentenstroom. Excellent project management maakt het verschil is onze visie.

Talent, ervaring en drive zijn belangrijk maar wellicht nog belangrijker is je persoonlijkheid. Onze bedrijfscultuur is open, direct en informeel. Wij noemen dat “Pure”.

Voel je je aangesproken? Stuur dan je CV met motivatie naar marcov@pure.nl t.a.v. Marco Vethman