Accountmanager (Relatiegeschenken) M/V - PromZ Vak
royal leerdam crystal vacature

Accountmanager (Relatiegeschenken) M/V

Al vanaf 1878 worden er bij Royal Leerdam Crystal kunst en design objecten van Cristal Supérieur op ambachtelijke wijze gemaakt. De collectie wordt zowel aan zakelijke klanten als rechtstreeks aan de consument via de webshop en De Kristalwinkel verkocht. In de Kristalwinkel is de grootste collectie glas en kristal te koop. Ontworpen door Dutch designers zoals Andries Copier, Marcel Wanders, Frank Tjepkema en Piet Hein Eek. Royal Leerdam Crystal is onderdeel van de Royal Delft Group.

Bij Royal Leerdam Crystal in Leerdam is een vacature ontstaan voor een:

Accountmanager (Relatiegeschenken)

M/V 24-32 uur per week

Functieomschrijving Accountmanager (Relatiegeschenken)

Als zelfstandig accountmanager ben je salesgericht en verantwoordelijk voor het leggen van contacten met potentiële opdrachtgevers. Een baan waarin je veel in contact bent met klanten is je op het lijf geschreven. Je bent proactief en resultaatgericht. Je denkt in mogelijkheden en ziet het als een uitdaging om nieuwe en bestaande klanten van een passend advies te voorzien.

Je werkzaamheden bestaan uit het opbouwen van relaties met nieuwe klanten en het onderhouden van het contact met onze bestaande klanten. Je doet dit middels telefonische acquisitie en het maken van afspraken. Daarnaast lever je een bijdrage aan de omzetstijging conform de opgestelde begroting.

Als Accountmanager herken je jezelf in het volgende profiel

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een commerciële functie in de (relatiegeschenken)branche. Je beschikt over de voor deze functie relevante opleidingen en hebt kennis van computersystemen, bedrijfsregels, kwaliteitsnormen en projectmanagement.

Tevens beschik je over uitstekende communicatieve-, commerciële- en onderhandelings- vaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Duits is een pre. Je bent goed in het onderhouden van klantencontacten en hebt een sterk zakelijk netwerk.

Royal Leerdam Crystal biedt

Een zelfstandige, dynamische en uitdagende functie binnen een klein team met een informele werksfeer. Binnen het team werk je nauw samen met je collega’s en weet je precies wat er speelt. De functie biedt voldoende ruimte en uitdaging aan personen die een volgende stap willen maken in hun carrière. De arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de functie en ervaring, waarbij zelfstandigheid, eigen initiatief en ontwikkeling wordt aangemoedigd. De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor 7 maanden, waarna eventuele verlenging bespreekbaar is.

Informatie en sollicitatie vacature Accountmanager (Relatiegeschenken)

Informatie over de functie is te verkrijgen bij mevrouw A. Lubbers, Accountmanager, op
telefoonnummer 0345-636548. Wil je meer informatie over ons en/of ons merk, bezoek dan www.royalleerdamcrystal.nl.

Je kunt je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, sturen naar sollicitatie@royalleerdamcrystal.nl t.a.v. mevrouw B. Sommer, General manager.

Een schriftelijke opdracht en assessment kunnen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Wij streven er naar de nieuwe Accountmanager per 1 oktober 2018 in dienst te laten treden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.