Accountmanager gezocht Compacon - PromZ Vak
Compacon Vacature Account manager

Accountmanager gezocht Compacon

Compacon is een toonaangevende Europese speler in de wereld van promotionele producten, premiums en geschenken. Met haar hoofdkantoor in Nederland en kantoren in 7 Europese landen biedt Compacon haar klanten full service oplossingen op het gebied van promotionele producten, premiums en gifts.

Compacon is onderdeel van de Plato Group. Plato Group is de overkoepelende organisatie van vier innovatieve en toonaangevende merken in onze branche; Clipper/Promotiv, Compacon, Heroes of Print en IGO. Met een team van meer dan 400 collega’s door heel Europa importeren, bedrukken en exporteren we promotionele producten en zorgen we dat iedereen deze op een makkelijke manier kan bestellen.

Voor Compacon in Barendrecht zijn we voor de Nederlandse markt op zoek naar een ervaren, enthousiaste en creatieve;

Accountmanager

Als Account Manager maak je onderdeel uit van een gemotiveerd team in Barendrecht binnen een groeiende internationale organisatie. Samen met een team ben je verantwoordelijk voor een belangrijke groep key accounts en beschik je over genoeg creativiteit en commercieel gevoel om de klant aan je te binden. Vanuit je ambitieuze karakter en gedrevenheid ben je altijd op zoek naar succes. Je bent de interface tussen Compacon en de klant en verantwoordelijk voor omzetdoelstellingen binnen je werkgebied. Je bent in staat om onze producten en daar aan gekoppelde dienstverlening op een professionele manier onder de aandacht te brengen bij onze huidige en nieuwe kanten.

Al met al dus een heel gevarieerde rol, waarbij je intensief samenwerkt met collega Account Managers, de commerciële binnendienst en de designers.

Waar zijn we naar op zoek?

Als Account Manager ben je gedreven, accuraat en hou je van aanpakken. Je bent een doorzetter met een flinke dosis ambitie. Daarnaast is creativiteit enorm belangrijk, je vindt het leuk om out-of-the-box te denken. De kwaliteit in contact met klanten heb je zelf al in huis, je bent een volwaardig gesprekspartner voor onze grote accounts. Ervaring in onze branche óf in een creatieve omgeving, is een pré maar geen must.

Heb je daarnaast een HBO-diploma, of door jouw werkervaring HBO werk- en denkniveau? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wij bieden?

We bieden een dynamische werkomgeving, waar eigen verantwoordelijkheid en zelfontplooiing vanzelfsprekend zijn en waar plezier voorop staat. Een zelfstandige functie, waarbij we in nauw teamverband elkaar uitdagen en ondersteunen.

Wil je werken bij één van de toonaangevende bedrijven in de branche, reageer dan vandaag nog door jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar mvanderlinde@platogroup.eu. Deze mail kun je richten aan onze HR & Recruitment Specialist Marloes van der Linde. Mocht je vragen hebben, kun je contact opnemen met Marloes via 0031-622372919.

Voor meer informatie over onze organisatie, kun je nog een blik werpen op onze website www.compacon.nl

Compacon Vacature Accountmanager